Öronhåltagning

Öronhåltagning med Blomdahls medical är ett säkert och snabbt sätt att garantera håltagning som är fri från risk för allergi och minimerar risken för infektion. Vi utför öronhåltagning på alla från 2 månader och uppåt. Tänk på att håltagning är ett medicinskt ingrepp och är du under 18 år krävs godkännande av målsman.
Vi har drop-in så välkommen in!
(OBS! Öronhåltagning på barn från 2 månader till 3 år kräver tidsbokning)

Blomdahls Medical

Blomdahls Medical är ett snabbt och säker metod för öronhåltaning utan risker för allergi och minskad risk för infektion. Materialet som används är alltid tillverkat i medicinsk plast eller medicinsk titan. Tillverkningen sker i anläggningen i Halmstad, allt för att säkerställa den exceptionellt höga kvalitéen på produkterna

Två hål sammtidigt

För att göra processen så snabb och smärtfri som möjligt utför vi dubbelhåltagning. Det innebär att vi tar båda hålen samtidigt för att minska oro och obehag.

(OBS! Öronhåltagning på barn från 2 månader till 3 år utförs normalt sett ett i taget - ej dubbelhåltagning)

åldersgräns

Vi har ingen åldersgräns, men vi börjar normalt sett tidigast från 2 månader.
(OBS! Öronhåltagning på barn från 2 månader till 3 år kräver tidsbokning)

Drop-in

Du är välkommen när som helst för håltagning. Vi har drop-in och du behöver därför inte boka tid för håltagning, men ring gärna innan du kommer för att garantera att behörig personal finns på plats.
(OBS! Öronhåltagning på barn från 2 månader till 3 år kräver tidsbokning)